Image

PALVELUT

Tilitoimistopalvelut ovat palveluidemme perusta. Sähköisessä järjetelmässä perinteinen tallennustyö on minimoitu ja päälleekäinen työ poistuu, kun yritys ja kirjanpitäjä toimivat samassa järjestelmässä. Kun sekä myynti- että ostolaskut hoidetaan sähköisesti, ovat ne välittömästi myös kirjanpidossa ilman erillisiä aineistosiirtoja. Näin yrittäjä saa reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta koko ajan. Osto- ja myyntilaskujen käsittely onnistuu vaikka laiturin nokalla - tarvitset vain toimivan internet-yhteyden.


KIRJANPITO

Asiointi tutun kirjanpitäjän kanssa tekee asioimisesta vaivatonta. Meille on tärkeää, että kirjanpidot tehdään oikein ja ajallaan. Huolehdimme, että yrityksen lakisääteiset velvoitteet hoituvat asianmukaisesti. Koska rutiinityöt on minimoitu, on meillä mahdollisuus tarkastella yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti ja neuvoa ja konsultoida yrittäjää yritystoiminnan eri tilanteissa.

PALKANLASKENTA

Laskemme palkat asiakkaan ilmoittamien tietojen mukaan sovittuna ajankohtana. Palkkojen tulorekisteri-ilmoitukset hoituvat automaattisesti ja vaivattomasti - samoin kuin palkkojen erillisilmoitukset. Neuvomme asiakasta palkkoihin liittyvien lakien ja työehtosopimusten tulkinnassa.

MYYNTILASKUTUS

Laskujen laatiminen ja lähettäminen Netvisorissa on helppoa. Hoidamme laskutuksen puolestasi tai hoidat laskutuksen helposti myös itse. Laskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Laskujen lähettäminen onnistuu verkkolaskuina, sähköpostilla, postituspalvelulla tai perinteisesti tulostamalla paperille - asiakkaasi toivomuksen mukaisesti. Saatavien seuranta ja perintä ovat helppoa.

OSTOLASKUT

Saapuvat laskut vastaanotetaan suoraan Netvisoriin joko verkkolaskuina tai skannattuna. Hyväksyt saapuneet laskut ja me tiliöimme laskut. Näin myös ostolaskut ovat kirjanpidossa ilman erillisiä aineistojen siirtoja. Laskujen maksaminen tapahtuu Netvisorissa vaivattomasti. Voit lähettää maksusi itse maksuun tai me hoidamme sen puolestasi - ihan miten itse haluat.

RAKENTAMINEN

Kirsi Nyholmilla on pitkä kokemus rakennusalalta. Erityisosaamisena on mm. RS-asiakirjojen, kuten RS-taloussuunnitelman laatiminen, asuntoyhtiöiden perustamiset, lainhuutojen ja kiinnitysten hakemiset. Myös uudet rakennusalan ilmoitusvelvollisuudet ja verotuskäytännöt ovat hallinassa. Hoidamme puolestasi työntekijä- ja urakkatietoilmoitukset verottajalle.